Produkter​

SP - SYSTEM PROFESSIONEL​

6

BEDHEAD

Doesn`t matter if you`re a Dumb Blonde, a Mastermind, a Manipulator or Creative Genius. Tigi Bed Head have shampoos, conditioners and styling tools to complete your lifestyle and give you the perfect hair day!​

CATWALK​

Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo er en næringsgivende luksus shampoo. Den reparerer kemisk behandlet og beskadiget hår med vitaminerne A, B og E. Derudover er der tilsat Sandalwood olie, der tilfører fugtighed og plejer håret. Oatmeal & Honey Shampoo lukker skællaget og blødgør håret. Ren luksus til dit hår!

Oatmeal & Honey Shampoo skummes godt op i fugtigt hår og skylles ud. For optimal effekt, lad den virke et par minutter. Gentag ved behov. Afslut med Oatmeal & Honey Conditioner for at lukke skællaget og give håret den optimale glans og pleje.

Catwalk Oatmeal & Honey Conditioner er en næringsgivende afslutning på den daglige behandling. Med soja- og hvedeproteiner reparerer den det beskadigede hår og tilfører fugtighed samt glans. Oplev en behagelig duft, der strammer dit sind op, samt plejer din krop og sjæl. Du vil med Oatmeal & Honey Conditioner opleve et gennemgribende produkt, der reparerer det beskadiget hår.

Vask håret i Oatmeal & Honey Shampoo. Ved dagligt brug fordeles Oatmeal & Honey Conditioner jævnt i hele håret og skylles ud. For ekstra pleje, lad den virke i 3-5 min. og skyl ud.

GHD
MAROCCANOIL
LABEL M
UNIQ ONE

HIGH HAIR​

​Den frisøreksklusive styling serie High Hair anvendes og udvikles af stylister og frisører over hele verden, til at omsætte og udføre deres kreative idéer i dagligdagen. High Hair er professionelle produkter af høj kvalitet, der er sikre og nemme i anvendelse. Samtidig er High Hair en garanti for styling, der holder.

CURLS ROCK

Curls Rock Shampoo er en shampoo specielt for naturkrøllet og permanentet hår. Den indeholder hvede aminosyrer som reparerer skællaget og giver fugt til håret. Provitamin B5 tilfører masser af fugt og blødhed. Shampooen er farvebevarende og håret får et flot 3-D (Define, Defrizz & Detangle) effekt. Dvs. den er formidabel til at definere, forhindre krus og filtret hår.

Curls Rock Shampoo er velegnet til medium til kraftigt hår og ikke mindst det tørre hår. For et perfekt resultat efterbehandles med Curls Rock Conditioner. Curls Rock Conditioner er en super conditioner til naturkrøllet og permanentet hår. Den indeholder provitamin B5, som reparerer og lukker skællaget, samtidigt som fugt og glans tilføres håret. Den giver hurtig og nem pleje, den blødgør og samtidigt forhindrer den at håret filtrer.

Curls Rock Conditioner er farvebevarende. For maksimal pleje anbefales det at lade den virke i håret i 3-5 minutter for derefter at skylle ud. Afslut så med Curls Rock Leave-in Moisturizer.​

S FACTOR

NECCIN

ANGEL

AMERICAN CREW​

Følg vores salon på Facebook​

Salon No. 1​

Åbningstider

Mandag​

09:00 - 17:00​​

Tirsdag​

09:00 - 17:00​​

Onsdag​​

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

Book tid ved at ringe på tlf. 64415200. eller 64411383.​

Vi glæder os til at se dig.

Salon No. 1

Østergade 13
5500 Middelfart
Tlf.:​ 64 41 52 00