Moroccanoil forhandles i vores saloner

​Ligegyldigt hvilken form for pleje dit hår trænger til, så kan produkter fra Moroccanoil stensikkert gøre en stor forskel. I vores frisørsaloner i Middelfart nær Fredericia og Nørre Aaby forhandler vi forskellige hårprodukter fra Moroccanoil. Alle kunder er velkomne til at kigge ind forbi en af vores saloner.

Moroccanoil er et meget anerkendt mærke i hårbranchen, som sælges af frisører over hele landet. Mærket er mest kendt for sin hårolie, hvor de både forhandler en til mørkt og lyst hår. Dog laver Mococcanoil også mange andre lækre produkter såsom shampoo, conditioner, treatment og forskellige stylingprodukter.

Hvordan bruger man moroccanoil?

Det gode ved Moroccanoil er, at deres brede udvalg af produkter, gør det muligt for enhver at finde et passende produkt. Uanset som du har langt eller kort hår, om det er krøllet eller glat, så har Moroccanoil et produkt, der passer til din hårtype.

I sortimentet finder du eksempelvis en hårkur til enten ødelagt eller tørt hår, hvilket kan forekomme, hvis det enten farves, eller hvis du ofte anvender varme på dit hår. Der findes desuden produkter, der skaber volumen, og som derfor er ideelle til personer med fint hår. Kig ind forbi en af salonerne for at finde det rette produkt til dine behov. Vi garanterer gode priser.

Ring for at høre mere om vores hårprodukter

Er du i tvivl om, hvordan du plejer dit hår bedst muligt med Moroccanoil eller andre produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 64 41 52 00. Du kan også udfylde kontaktformularen eller benytte dig af vores online booking.

Du er naturligvis også altid velkommen i en af vores saloner, hvor du altid finder professionel vejledning og gode tilbud.​

★★★★★

Mar​git er utroligt serviceminded og altid i godt humør så det kan anbefales

Svend Hansen​

★★★★★

Dygtig frisør og meget flinke kan varmt anbefales

Ljubisa Belcic

★★★★★

Super frisør, der klippede mit hår præcis, som jeg ønskede fra langt til kort a-line

Bitten Rosekamp-Sejersen

★★★★★

Dejlig service du vil ikke blive skuffet hvis du vælger dem som frisør.

fitnessbyborg coach

Læs flere anmeldelser her​

Book en tid

hos os med det samme

​Vi er en billig frisør med brede kompetencer. Ved tidsbestilling ring på telefon 64 41 52 00. Du kan også bestille din tid online via vores online booking system.

Vi har åbent mandag til søndag.

​Åbningstider

Mandag​ - Onsdag

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

​Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du også meget velkommen til at udfyldes vores formular og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Salon No. 1

Østergade 13 | 5500 Middelfart

Find vej

Kontakt os

Tlf.: 64 41 52 00

​CVR: 17538748