Vi tilbyder

Moroccanoil forhandles i vores saloner

​Ligegyldigt hvilken form for pleje dit hår trænger til, så kan produkter fra Moroccanoil stensikkert gøre en stor forskel.​

I vores frisørsaloner i Middelfart nær Fredericia og Nørre Aaby forhandler vi forskellige hårprodukter fra Moroccanoil. Alle kunder er velkomne til at kigge ind forbi en af vores saloner.

Moroccanoil er et meget anerkendt mærke i hårbranchen, som sælges af frisører over hele landet. Mærket er mest kendt for sin hårolie, hvor de både forhandler en til mørkt og lyst hår. Dog laver Mococcanoil også mange andre lækre produkter såsom shampoo, conditioner, treatment og forskellige stylingprodukter.

Hvordan bruger man moroccanoil?

Det gode ved Moroccanoil er, at deres brede udvalg af produkter, gør det muligt for enhver at finde et passende produkt. Uanset som du har langt eller kort hår, om det er krøllet eller glat, så har Moroccanoil et produkt, der passer til din hårtype.

I sortimentet finder du eksempelvis en hårkur til enten ødelagt eller tørt hår, hvilket kan forekomme, hvis det enten farves, eller hvis du ofte anvender varme på dit hår. Der findes desuden produkter, der skaber volumen, og som derfor er ideelle til personer med fint hår. Kig ind forbi en af salonerne for at finde det rette produkt til dine behov. Vi garanterer gode priser.

Ring for at høre mere om vores hårprodukter

Er du i tvivl om, hvordan du plejer dit hår bedst muligt med Moroccanoil eller andre produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 64 41 52 00

Du kan også udfylde kontaktformularen eller benytte dig af vores online booking.

Du er naturligvis også altid velkommen i en af vores saloner, hvor du altid finder professionel vejledning og gode tilbud.​

Booking og åbningstider

Book en tid

hos os med det samme

​Vi er en billig frisør med brede kompetencer. Ved tidsbestilling ring på telefon 64 41 52 00 / 26 23 04 53. Du kan også bestille din tid online via vores online booking system.

Vi har åbent mandag til søndag.

​Åbningstider

Mandag​ - Onsdag

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

profil

Kontakt os

​Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du også meget velkommen til at udfyldes vores formular og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi er tilgængelige via telefonen og ser frem til at byde dig velkommen i vores salon!

Salon No. 1  •  Østergade 13, 5500 MIDDELFART – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 17538748