Balayage hårfarvning skaber et naturligt look

​Drømmer du om at farve dit hår, men er du bange for, at det mister sit naturlige look? Så bør du prøve balayage, som tilbydes i begge vores saloner. Frisørsalonerne er beliggende i Middelfart nær Fredericia og Nørre Aaby, hvor alle kunder er velkomne.

Balayage er en af de nyeste metoder inden for hårfarvning. Metoden anvendes til at få et naturligt look, hvor farven i håret fader pænt. Det kan eksempelvis laves i forbindelse med et ombre look. Balayage kan laves med præcis den farve, du ønsker, men det er særligt ideelt, hvis kunden er naturligt mørkhåret, men gerne vil have lysnet tonen.

Hårfarvning med forskellige metoder tilbydes her

Udover almindelig hårfarvning tilbyder vi blandt andet også:

  • Farvning af vipper og bryn
  • Striber
  • Bundfarve og helfarvning

Vi er en frisør med over 30 års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde et hav af forskellige behandlinger med hårfarve, så du kan få den, der passer lige til dine ønsker og behov.

Vi anvender mange forskellige metoder til farvet hår, eksempelvis balayage eller økologiske hårfarver. Det afhænger udelukkende af, hvilket resultat du ønsker. Vi står altid klar med vejledning om, hvordan du bedst muligt plejer dit hår efter hårfarvning samt rådgivning til valg af flot frisure.

Kontakt os for at bestille tid til balayage

Skal vi skabe smukke resultater i dit hår, så kan du kontakte os for at bestille tid til balayage eller anden hårfarvning med det samme. Vi garanterer god service, skarpe priser og resultater af høj kvalitet.

Skal vi finde en tid, der passer ind i din kalender, så ring på telefon 64 41 52 00. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også booke en tid med det samme nedenfor. 

Booke tid online

★★★★★

Mar​git er utroligt serviceminded og altid i godt humør så det kan anbefales

Svend Hansen​

★★★★★

Dygtig frisør og meget flinke kan varmt anbefales

Ljubisa Belcic

★★★★★

Super frisør, der klippede mit hår præcis, som jeg ønskede fra langt til kort a-line

Bitten Rosekamp-Sejersen

★★★★★

Dejlig service du vil ikke blive skuffet hvis du vælger dem som frisør.

fitnessbyborg coach

Læs flere anmeldelser her​

Book en tid

hos os med det samme

​Vi er en billig frisør med brede kompetencer. Ved tidsbestilling ring på telefon 64 41 52 00. Du kan også bestille din tid online via vores online booking system.

Vi har åbent mandag til søndag.

​Åbningstider

Mandag​ - Onsdag

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

​Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du også meget velkommen til at udfyldes vores formular og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Salon No. 1

Østergade 13 | 5500 Middelfart

Find vej

Kontakt os

Tlf.: 64 41 52 00

​CVR: 17538748