Vi tilbyder

Børneklip udføres med over 30 års erfaring

Er det blevet tid til at få klippet dit barn, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren børnefrisør i nærheden af Nørre Aaby eller Fredericia?​

 Så er du kommet til den helt rette salon. Hos Salon No. 1 i Middelfart tilbyder vi blandt andet børneklip, som vi udfører med stor omhyggelighed og nænsomhed.

Vi tager os den nødvendige tid til børneklip

Vi har mere end 30 års erfaring som frisør, og vi har også stor erfaring med at klippe børn. Vi sørger derfor for at give dit barn den bedste behandling, når han eller hun skal klippes – og det gælder i særdeleshed også, hvis der er tale om den allerførste klipning. Det er vigtigt, at en børneklipning bliver en god oplevelse for både barnet og forældrene, og derfor tager vi os den nødvendige tid til at lytte til dine ønsker, ligesom vi sætter god tid af til at klippe dit barn, så behandlingen ikke skal stresses igennem.

Vi ved, at børn kan have svært ved at sidde stille, og det er ikke alle børn, der synes, at det er lige sjovt at blive klippet. Det har vi stor forståelse for, og vi har stor erfaring med at håndtere situationerne.

Kontakt os og hør mere eller book en tid

Du er altid meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores salon, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores børneklip. Ønsker du at bestille tid, hører vi også meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os, booke tid online via vores online bookingformular eller kigge ind forbi vores salon.

Er der tale om barnets første klipning, eller er der nogle andre ting, vi skal være særligt opmærksomme på, må du meget gerne oplyse os om det på forhånd, så vi kan sikre os den bedst mulige behandling fra start af.

Booking og åbningstider

Book en tid

hos os med det samme

​Vi er en billig frisør med brede kompetencer. Ved tidsbestilling ring på telefon 64 41 52 00 / 26 23 04 53. Du kan også bestille din tid online via vores online booking system.

Vi har åbent mandag til søndag.

​Åbningstider

Mandag​ - Onsdag

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

profil

Kontakt os

​Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du også meget velkommen til at udfyldes vores formular og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Vi er tilgængelige via telefonen og ser frem til at byde dig velkommen i vores salon!

Salon No. 1  •  Østergade 13, 5500 MIDDELFART – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 17538748