Herreklip hos veluddannede frisører

Er du på udkig efter en kompetent herrefrisør? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Salon No. 1 finder du nemlig veluddannede frisører, der har mere end 30 års erfaring med herreklip. Vi har to saloner i Middelfart – tæt på Fredericia og Nørre Aaby.

Vores store erfaring inden for faget samt vores rette uddannelse gør os kompetente til at udføre både dame- og herreklip. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger – alt fra studsning til klipning af skæg. Vi kan desuden lave mønstre med en trimmer i karseklippet hår, og vi tilbyder naturligvis også vask og føn til en god pris.

Rådgivning og vejledning af kompetent herrefrisør

Vi betegner os selv som meget mere end bare en frisørsalon. Først og fremmest har vi brede kompetencer, som gør os i stand til at klippe efter forskellige metoder.

Vi står altid til rådighed med herreklip. I vores salon sættes kundens ønsker altid i første række. Er du i tvivl om, hvordan din næste frisure skal være, så hjælper vores herrefrisør gerne med rådgivning og vejledning til, hvilken hårklipning, der passer bedst til dig. Dette afhænger nemlig både af din personlighed, din ansigtsform samt dit hoveds runding.

Book din tid til herreklip online

Ønsker du at aftale nærmere, eller høre mere om vores priser, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi er en professionel frisør, der leverer smukke resultater hver gang. Ring eller skriv til os – eller 

book din tid online

Vi glæder os til at udføre herreklip på dig.

★★★★★

Mar​git er utroligt serviceminded og altid i godt humør så det kan anbefales

Svend Hansen​

★★★★★

Dygtig frisør og meget flinke kan varmt anbefales

Ljubisa Belcic

★★★★★

Super frisør, der klippede mit hår præcis, som jeg ønskede fra langt til kort a-line

Bitten Rosekamp-Sejersen

★★★★★

Dejlig service du vil ikke blive skuffet hvis du vælger dem som frisør.

fitnessbyborg coach

Læs flere anmeldelser her​

Book en tid

hos os med det samme

​Vi er en billig frisør med brede kompetencer. Ved tidsbestilling ring på telefon 64 41 52 00. Du kan også bestille din tid online via vores online booking system.

Vi har åbent mandag til søndag.

​Åbningstider

Mandag​ - Onsdag

09:00 - 17:00​​

Torsdag​​

09:00 - 18:00​

Fredag​​

09:00 - 17:00​​

Lørdag​​

08:00 - 12:00​

​Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du også meget velkommen til at udfyldes vores formular og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Salon No. 1

Østergade 13 | 5500 Middelfart

Find vej

Kontakt os

Tlf.: 64 41 52 00

​CVR: 17538748